Moj internet dnevnik
Kako Zavesti Curu
Blog
srijeda, kolovoz 17, 2011
Postoji samo mali postotak muškaraca koji maksimalno uživaju zbog svog uspjeha sa ženama. Svi mi znamo ponekog tko je pravi igrač – znaš, mislim na one momke za koje se čini da automatski znaju kako zavesti curu – i oni to čine na takav način da se doima poput čarolije.

U mom nastojanju da otkrijem  tajnu uspjeha ovih igrača, pronašao sam da postoje iznenađujući elementi koji su im zajednički. Ako i ti prihvatiš te stavove i principe, onda i ti možeš od nule postati heroj što se tiče uspjeha s djevojkama.

Međutim, prije nego što prijeđem na stvar moram te upozoriti da je ono što ćeš ovdje pročitati, unatoč tome što je dokazano u praksi, krajnje kontroverzno. Zato ako se inače osjećaš ugrožen od istinski sirovog, politički nekorektnog i direktnog načina obraćanja, molim te da istog trena ovo prestaneš čitati.

Prva stvar koja  je zajednička praktično svim pravim igračima je ovo temeljno uvjerenje: “Žene žele seks u točno onolikoj mjeri koliko ga želim i ja.” Muškarci koji nisu igrači vjeruju u suprotno, tj. da žene ne žele seks i da one moraju biti nekako prijevarom uvučene u to. Ovo negativno vjerovanje postaje samo-ispunjavajuće proročanstvo koje ih zapravo priprema na neuspjeh.

Drugo uvjerenje koje  je zajedničko praktično svim uspješnim zavodnicima je ovo: ”Ja sam taj koji mora preuzeti inicijativu kada je u pitanju seks.” Ovdje također mnogo nas ”običnih” momaka čini veliku pogrešku. Umjesto da guramo interakciju prema seksu, mi se bojimo odbijanja i zbog toga prepuštamo ženi vodstvo. I koji je rezultat toga? Mnogo seksualne frustracije.

Vidiš, nažalost žene imaju težak izazov odrastajući u našem represivnom društvu. Kad bi se žena povodila samo za svojim seksualnim porivima (kao npr. kad bi izašla van i pokupila nekog momka za usputni seks), ona bi riskirala da dobije oznaku “drolja” i da bude odbačena od većine ljudi.

Zato umjesto toga, kada je u pitanju zavođenje, žene moraju prepustiti vodstvo muškarcu. Na taj način ona može samu sebe opravdati tako da kaže “taj dečko me oborio s nogu” i “nisam si mogla pomoći”. To joj omogućuje da prestane razmišljati i da se prepusti svojim osjećajima.

Sad kada znaš ove dvije veoma važne stvari (žene vole seks u istoj mjeri kao i mi, i one žele da ti preuzmeš vodstvo da bi došlo do seksa), postoje dva postupka koja moraš napraviti.

Prvi postupak je da osiguraš da sve ono što činiš i kažeš balansira logičku stranu ženskog uma s njenom emocionalnom stranom. Zato umjesto da kažeš “hajdemo do tebe da budemo zajedno sami”, trebao bi reći, “Nažalost nemam puno vremena, ali baš bih volio doći do tebe da vidim one slike s tvog putovanja na Floridu.”

Prva izjava uključuje alarm u njenoj glavi koji vrišti, “Idem prebrzo s ovim momkom!” Druga smiruje njen um pošto je u pitanju totalno “nevin” razlog da vas dvoje ostanete sami.

 (Usput, čak i ako imaš puno vremena, dobro je da se pretvaraš da ga nemaš. To je tehnika koja se zove “lažno vremensko ograničenje,” koja opušta njen um.)

Drugim riječima, ti želiš održavati ženine emocije UKLJUČENE i njen logički um ISKLJUČEN. Emocije su joj uključene jer se s tobom osjeća dobro. Njen logički um je isključen pošto ima nevino objašnjenje da te povede svojoj kući.

Drugi postupak majstora u zavođenju je koncept ”dva koraka unaprijed, jedan korak unatrag.” Cure uživaju biti zavođene i nemoj željeti niti očekivati pravolinijski napredak od poljupca do toga da je vodiš u krevet.

Zato, na primjer, nakon što otkopčaš njen grudnjak, pusti to na neko vrijeme i vrati se korak unatrag, na puno raniju fazu tvojeg napredovanja. (Provlači svoje prste kroz njenu kosu i ljubi je, itd.) Tek mnogo kasnije, nakon što opet prođeš kroz sve faze, vrati se tamo gdje si bio kada si joj otkopčao grudnjak, i zatim učini još jedan korak dalje (poput spuštanja naramenica njenog grudnjaka). Nakon toga se opet vrati natrag na mnogo raniju fazu poput mirisanja njenog vrata.

To je zaista jednostavna formula. Dva koraka naprijed, jedan korak nazad.

Da zaključimo, za uspješno zavođenje cura bitne su četiri stvari:

1. Čvrsto uvjerenje da ona voli seks u istoj mjeri u kojoj ga voliš i ti.

2. Spremnost da preuzmeš vodstvo i da ti budeš taj koji će biti odgovoran za zavođenje, što će je osloboditi od toga da se osjeća kao drolja.

3. Održavanje njenog logičkog dijela uma isključenim i njenih emocija uključenima.

4. Napaljuj je uz postupno i sporo napredovanje.

John Alexander, prepoznat kao jedan od svjetskih vodećih -- i kontroverznih – stručnjaka za zavođenje, napisao je vodič Kako Postati Alfa Muškarac. Nauči sve o tome kako zavesti curu tako da odeš na http://www.AlfaMuzjakSistem.com.

KakoZavestiCuru @ 17:18 |Isključeno | Komentari: 0
Dečki imaju različite motive zbog kojih pokušavaju biti uspješni sa ženama. Ja osobno, volim veze, jer zašto bih želio spavati sa ženom samo jednom?

Mnogi drugi momci vole seks za jednu noć. To je također ok.

Štogod da je tvoj cilj u zavođenju, najbolji način da to postigneš kao muškarac je da već na samom početku odeš sa ženom do kraja.

I nemoj me krivo shvatiti, najbolji mogući način da uđeš sa ženom u vezu je da je povališ na samom početku. To je iz razloga što joj se seks može dogoditi samo s dečkom koji ju je ostavio bez daha, i s kojim je ostvarila duboku vezu gotovo trenutačno.

Upravo zbog toga, savjetujem dečke da pokušaju ustrajati prema seksu i da povale ženu već na prvom sastanku. Ovaj članak će ti objasniti kako to postići.

Nakon što sam tokom prošla dva i pol desetljeća izašao s doslovno tisućama žena i odveo u krevet stotine od njih, naučio sam da ne postoji ništa što možeš učiniti što će ti GARANTIRATI da ćeš dobiti seks s bilo kojom ženom.

Međutim, ako učiniš nekoliko jednostavnih stvari, možeš dramatično POVEĆATI ŠANSE da ćeš doći do samog kraja već u prvoj noći vaše veze.

1. Sastanite se na ne-klasičan način.

Pod time mislim da je ne odvedeš u neki šminkerski restoran i da ne učiniš bilo što drugo što ona normalno povezuje sa “spojem”. Jer ako to učiniš, to će kod nje uzrokovati mentalni stav “i ovaj će se načekati”, koji je usvojila dok je bila sa zadnjih 100 momaka koji su joj platiti skupu večeru.

Umjesto toga, nađite se na nekom neformalnom mjestu, poput kafića ili mjesta gdje se može jeftino ručati. Nemoj pridavati važnost tome tko će platiti račun, jer ponavljam, zadnjih 100 dečkiju s kojima je izašla su joj platili obrok jer (što joj je bilo i više nego očito) su se nadali da će je povaliti.

Kao alfa muškarac, ne bi trebao činiti ništa zato što se “nadaš da ćeš povaliti.” To odaje očajanje i ubija privlačnost koju žena osjeća prema tebi.

Privlačniji momak je onaj koji povaljuje cijelo vrijeme, tako da njemu seks ne predstavlja nikakav veliki događaj. Ako žena želi njegovu pažnju, mora je zaslužiti. Drugim riječima, on je za nju izazov, a ne sigurna stvar.

2. Imaj ispravan mentalni stav za vrijeme sastanka.

Ti želiš biti opušten i osjećati se seksualno. (Da dođeš u napaljeno stanje, pokušaj pogledati neki pornić upravo prije sastanka, ali nemoj masturbirati.) I važno je da se osjećaš opušteno. Bez nervoze.

Da bi žena postala seksualna mora se osjećati opušteno i napaljeno. Važno je da se i ti osjećaš isto tako, jer istraživanja su pokazala da kada su dvije osobe u kontaktu, one nakon nekog vremena međusobno usklade svoja emocionalna stanja.

Zato, kada si u interakciji s djevojkom, trebaš se osjećati duboko relaksiran i napaljen, i onda je uvuci u razgovor o neutralnim temama sve dok ne vidiš znakove da je i ona postala opuštena i napaljena.

3. Postigni to da ostanete sami.

Recimo da ste se ti i djevojka fantastično proveli u kafiću, pa je odvodiš u noćni bar da popijete brzo piće. Stvari i tamo idu zaista dobro. Vibracija tokom razgovora između vas je odlična. Vidiš znakove njene povećane seksualne želje i otvorenosti za intimnošću. 

Neki znakovi govora tijela žene, koji ti govore da je seksualno privlačiš, uključuju: 

- Ona sjedi tako da ti je izložila njeno unutarnje bedro.

- Ona navlači svoju odjeću. Čak bi mogla i otkopčati jedno ili dva dugmeta svoje bluze.

- Ona povremeno "zuri u trokut." Gledat će u tvoje oko, zatim u drugo oko, i onda u tvoja usta.

- Primjećuješ kako ona potajno pogledava u tvoja prsa i čak prema tvojim preponama.

Problem je u tome što joj ne možeš jednostavno reći, “Hajdemo do mene pa ćemo se seksati.” Sa ženom s kojom si na prvom sastanku, u bilo kojem trenutku da izgovoriš nešto seksualno, to će ubiti njeno raspoloženje i rezultat će biti da ćeš tu večer spavati sam.

Umjesto toga, spomeni joj neki nevini izgovor da odete do tebe. (Primjeri mogu biti, “Trebala bi doći do mene da poslušaš moj CD ‘Najbolje iz 80-ih’ ” ili “To je baš super što te zanima umjetnost… Imam jednu sliku u svojem dnevnom boravku o kojoj bih baš želio čuti tvoje mišljenje”)

Pošto sada imate “nevini” razlog da budete zajedno sami, to će eliminirati uključivanje alarma u njenoj glavi koji vrišti, ”Uh oh! Ne želim ispasti drolja!”

Jednom kad ste ostali sami, izolirani u tvom prostoru, možeš polagano krenuti sa zavođenjem.

Može proći nekoliko sati dok se žena ne počne osjećati dovoljno opušteno i ugodno u tvojoj kući, pa zato moraš biti strpljiv.

Sjedni na svoj kauč i gledaj film. Polako zagrijavaj atmosferu. Drži je za ruke, diraj je po kosi, i neka ti to bude polazna točka za dalje.

Seksualno gledajući, žene su poput željeza. One se zagrijavaju sporo. Imaj to u glavi i nemoj požurivati stvari, i imat ćeš najveće moguće šanse da povališ na prvom sastanku.

John Alexander je autor uspješnog vodiča za zavođenje "Kako Postati Alfa Muškarac", možeš ga pronaći na http://www.AlfaMuzjakSistem.com

KakoZavestiCuru @ 17:16 |Isključeno | Komentari: 0
Stojeći na polici s časopisima i listajući Cosmo, ona ima najkrasnije lice koje si ikada vidio. Njena kosa je svileno plava. Njena koža izgleda tako sjajna i nevjerojatno meka. Kada bi samo mogao pokupiti ovu djevojku osjećao bi se kao da je tvoj cijeli svijet.

Osjećaš nervozu.

Znaš da čak i kad bi skupio hrabrost i krenuo do nje, ne bi znao što da joj kažeš. Osjećaš se toliko nervozno i neodlučno da bi i ti odbio samog sebe kada bi bio ona. Zbog toga odlaziš bez da si joj uopće i pristupio.

Čini li ti se ova situacija poznata? Ako da, nastavi čitati.

Prva stvar koju moraš shvatiti je da svi dečki osjećaju napetost kad trebaju pristupiti ženama. U mom slučaju znam da je sigurno tako.

Ali ono što izdvaja tebe (i mene) od ostalih momaka je…

Što Činiš Sa Svojim Strahom

Većina dečkiju dozvoljava da ih strah paralizira… i to ne samo u slučaju komada, nego i što se tiče drugih stvari u njihovom životu poput na primjer njihove karijere… a to je razlog što, nažalost, većina momaka nikada ne ostvari uspjeh koji priželjkuje.

Prvo, promotri odakle tvoj strah dolazi. Problem je unutar tebe. To nema veze s komadima.

Ako razmišljaš o odbijanju, to znači da ženama pristupaš s točno definiranim željenim rezultatom u tvojoj glavi (ovo samo pretpostavljam, ali mislim da ako si poput većine momaka, tvoj cilj je da privučeš komade da bi ih povalio).

Za promjenu pokušaj ovo… pristupi bez ikakvih očekivanja. Bez ciljeva.

Reći ću ti o problemu koji sam nekada imao. Uglavnom sam bio introvertiran, kao što sam objasnio u svojoj knjizi ”Kako Postati Alfa Muškarac.”

Pa da bih prevladao svoju stidljivost, prisiljavao sam se da pričam sa svakim, bez obzira tko god to bio… zgodni komadi, ružne djevojke, debele djevojke, stari ljudi, muškarci, djeca, ljudi koji šetaju pse, itd.

S njima bih pričao o nekim neutralnim temama, koje nemaju veze sa zavođenjem komada.

Čisti rezultat svega toga je da sam postao zaista dobar u pristupu ljudima.

Nakon toga, međutim, sam napravio grešku. Rekao sam si, ”Pošto sam sada tako dobar u pristupu ljudima i pošto sam postao otvorena osoba, zašto bih više trošio svoje vrijeme na bilo koga osim na seksi komade?”

Pa sam tako ograničio ljude s kojima sam pričao… i moja anksioznost prilikom razgovora s nepoznatim ženama me ponovno obuzela. Činilo se kao da nikada prije toga niti nisam vježbao razgovore sa strancima.

U tom trenutku sam shvatio da se to dogodilo jer sam bio ovisan o rezultatu. Pošto sam imao misli poput ”idem pokušati povaliti ovog komada” u svojoj glavi... prije nego što sam uopće i otvorio usta da kažem ”bok”... slomio bih se i izgorio. To je bila pušiona.

Želio bih da nešto pokušaš. Kad god izađeš van, pričaj s tri osobe, ali radi to samo za vježbu. Nemoj to činiti za ozbiljno.

Pošto je to samo za vježbu, nemoj se ograničavati na to da pričaš samo sa zgodnim ženama. Generalno, pronašao sam da su stariji ljudi (i muškarci i žene) i debele žene najpristupačniji za razgovor.

Ako će ti pomoći postavi vremenski limit za tvoju konverzacijsku vježbu, npr. možeš pričati s osobom 30 sekundi i zatim se povući iz razgovora. (Reci nešto poput, “Ok, baš sam se krenuo naći s jednim prijateljem. Bilo mi je drago popričati s vama”. I zatim nastavi svojim putem bez pridavanja neke važnosti svemu tome.)

Jedan drugi trik, koji mi je rekao prijatelj, je da misliš o nečemu smiješnom prije nego što pričaš sa strancem. Npr., ispričaj sam sebi neki vic dok im prilaziš i onda se smij. Na taj način ćeš u dobrom raspoloženju početi razgovor s tom osobom. 

U trenutku kad si obavio svoje vježbe i kad se osjećaš zagrijan, možeš početi pričati i sa zgodnim komadima. Ali ponovno te podsjećam, čini to bez da na pameti imaš ikakvu vrstu rezultata povezanog sa seksom. Na primjer, ako komad prolazi u prolazu pokraj tebe, samo reci, “Hej, trebam brzo žensko mišljenje o nečemu”. (Zatim je pitaj o nečemu o čemu te iskreno zanima žensko mišljenje.)

I dobro upamti: nemoj imati nikakav rezultat na pameti. Zbog toga nije uopće bitno ako komad odgovori uvredljivo.

Zapravo, kada dostigneš točku da si pričao sa puno žena, otkrit ćeš da ti čak niti uvredljivi odgovori od njih ne znače ništa. Imat ćeš stav poput “ha, kako originalno… imao sam gomilu žena koje su mi dale točno taj isti ‘pametni’ sirovi komentar”.

Bio sam odbijan na veoma neljubazne načine, iznova i iznova. Jedan komad je vrištao ”Gubi se!” na mene prije no što sam uopće uspio izreći svoju početnu rečenicu.

Drugi put sam mislio da će biti zabavno kad sam prišao grupi od dvije djevojke, samo za vježbu, i čim sam im rekao ”hej”, one su se obje istovremeno okrenule od mene, kao da su bile sinkronizirane plesačice!

Jednom je jedna cura tražila od jednog momka da započne tučnjavu sa mnom, samo zato što sam joj se obratio. Uspio sam otići bez tučnjave, ali nakon toga sam se osjećao kao totalni idiot.

Ali sada kad se sjetim svega toga, samo se nasmijem.

U svakom slučaju, poanta je da što više budeš prilazio, sve više i više ćeš dostići nivo na kojem ćeš opaziti da većina osoba reagira na iste, predvidljive načine. To će ti biti više dosadno, nego što će ti uzrokovati anksioznost.

Razmišljaj o tome kao da pokušavaš izgraditi kuću. Stavljaš jednu po jednu ciglu i učvrstiš je. Cigla, beton. Cigla, beton. Za to će ti trebati neko vrijeme, ali na kraju, zidovi će biti podignuti (što znači da si završio najteži dio posla).

Da uđem malo više u psihološki dio, takva stvar kao što je “biti nervozan” ne postoji kao nešto što je genetski uvjetovano. Ti ne “postaješ nervozan”, kao da je to neka vrsta virusne gripe koja napada tvoje tijelo.

Svi osjećaji nervoze ti dolaze iznutra. Postoji točan redoslijed misaonih procesa kroz koje pri tome prolaziš. Ti govoriš stvari samome sebi. (Kada ti se pojave misli poput, “i ja bih samoga sebe odbio”, to te usmjerava prema neuspjehu!) Zamišljaš sliku kako te komadi odbijaju. Osjećaš napetost u svom tijelu. I tome slično.

I zato, ono što možeš učiniti da to prekineš je da identificiraš o čemu se točno radi. 

Uočavaj svoje negativne misli i mijenjaj ih. Umjesto da razmišljaš, “Oh moj Bože, ovaj komad će se sad ponašati prema meni odvratno jer mi se petljaju riječi dok pričam”… razmišljaj, “To je super što ću joj sad prići, jer ako me odbije, to znači da sam je maknuo sa svog puta i da sam jedan korak bliže pronalasku svoje idealne djevojke”.

Kada primijetiš napetost u svom tijelu, dozvoli da se tvoji mišići opuste u tim područjima. Ja na primjer, osjećam napetost u svojoj čeljusti i licu kada sam nervozan. Pa zato, kada relaksiram čeljust i mišiće lica, to jako umanji moju napetost.

Konačno, ima još jedan način, koji sam naučio od Tony Robbinsa, da reduciraš anskioznost. Prije nego što pristupiš ženi zamisli u svojoj glavi situaciju kao da se ona već dogodila, i da te je pri tome žena odbila.

Ali znaš što? Čak i kada te žena odbije, to je dobra stvar, jer u najmanju ruku probao si. Svako odbijanje te vodi korak bliže uspjehu. Sa svakim slijedećim odbijanjem sve lakše i lakše dolaziš do konverzacije, jer postaješ sve manje osjetljiv i napet.

Zato se fokusiraj na to kako ćeš se osjećati nakon prilaska i priđi joj kao da se odbijanje već dogodilo (i osjećaj se sretno u vezi toga), radije nego da se fokusiraš na ono što se događa prije nego što si joj uopće i prišao.

S ovim završnim savjetima ću rezimirati bitne stvari:

1) Budi društven zbog toga da budeš društven. Ništa više od toga.

2) Zapamti da je jedini put da nadvladaš svoj strah taj da činiš stvari kojih se plašiš. Što ih više činiš, to ti one lakše postaju, pošto će tvoj stav u vezi tih iskustava postati, “Bio sam tamo, učinio sam to, to je za mene najobičnija stvar za učiniti”.

John Alexander je autor uspješnog vodiča za zavođenje Kako Postati Alfa Muškarac. Otkrij sve o tome kako uspješno prilaziti curama na http://www.AlfaMuzjakSistem.com.

KakoZavestiCuru @ 17:11 |Isključeno | Komentari: 0
Prisjeti se svoje zadnje situacije u kojoj je netko očajno nastojao da te pridobije da mu nešto učiniš. Možda je to bio napadni prodavač u trgovini elektroničkih proizvoda koji nije želio čuti ne kao odgovor. Ili je to bio tvoj izgubljeni prijatelj koji nije htio ići sam u kino, pa te nagovarao da pođeš s njim.

Kako si reagirao? Ne baš dobro, kladio bih se u to.

Psiholozi i stručnjaci za ljudsko ponašanje su proveli brojna istraživanja koja su dokazala da mi ne podnosimo nametljive ljude koji nam pokušavaju popiti krv.

I obratno, jedna od stvari koja nas najmoćnije privlači je kada nas netko ne treba, tj. kada ne ovisi o nama.

Najgrandioznije otkriće koje sam otkrio u vezi žena je da one odbijaju muškarce kod kojih osjete očajanje. Kada si ovisan o rezultatu, to šalje podsvjesne signale koji kažu “Ja imam nisku vrijednost.”

Zato se prisjeti situacija u kojima si bio odbijan od cura. Mogao bih se okladiti da ako stvarno razmisliš o tome, da ćeš pronaći da si u većini tih situacija bio očajan i ovisan o rezultatu.

U namjeri da privučemo žene, mi moramo uvijek biti samouvjereni i imati jako samopoštovanje. Nemoj se ispričavati, djelovati nesigurno ili previše pokušavati pridobiti njihovu naklonost.

Tvoje kompletno samopouzdanje, zbog kojeg će te svaka cura poželjeti, mora se širiti iz svake pore tvog bića dok si u interakciji sa curama. Tvoja snažna, pozitivna energija se mora ispoljavati i mora ih uvući u tvoju realnost. Ti privlačiš žene jednostavno na taj način da vibriraš skupa s njima dok si u njihovoj blizini, a ne tako da im se umiljavaš poput šteneta.

Postigni to stanje visoke vrijednosti u svom umu i imat ćeš auru koja privlači cure prema tebi. To je tako jednostavno.

Sada kada znaš glavni razlog zbog kojega žene odbijaju muškarce, i kada znaš što da napraviš u vezi toga, evo ti još jedan bombastičan savjet: prestani razmišljati na način da ti nešto trebaš činiti da bi curi bio privlačan. Sve što ćeš na taj način postići je da ćeš je otjerati od sebe.

Sve što, umjesto toga, trebaš napraviti je da želju koju žena prirodno već osjeća prema muškarcu usmjeriš prema sebi. To ćeš učiniti tako da jednostavno demonstriraš svoje privlačne kvalitete koje već posjeduješ. Ali ne tako da je pokušaš nasamariti ili nekom muljažom.

Jedna vrsta mentalnog sklopa poput magneta privlači cure prema tebi. Druga vrsta ih tjera od tebe.

Razmisli o tome na trenutak iz ženskog kuta gledanja. Zamisli da si upoznao muškarca koji je uzbudljiv i kojemu se događa puno zanimljivih stvari u životu, to je momak koji zrači seksualnošću, opušten je i sve ima pod svojom kontrolom.

A sada usporedi tog momka s momkom koji ti prilazi, a očajan je i ovisan o rezultatu. On se muči da ti se približi. Njegov govor tijela odaje njegov nizak status. Njegova odjeća izgleda kao da se žestoko trudi da te impresionira. Taj momak troši tvoje vrijeme, i ti ćeš mu zato reći da ti nestane iz vidokruga.

Zato razmišljaj na način “privlačne aure”, a ne “moram se truditi da ostavim dobar utisak”. Zapamti, nikada ne moraš kreirati svoju privlačnost.

To znači da postaješ potpuno nova osoba. Dok drugi dečki pokušavaju izmanipulirati cure uvlačeći se u njihove “igrice”, ti postaješ neodoljivi alfa muškarac koji privlači žene poput Kazanove.

John Alexander, prepoznat kao jedan od vodećih svjetskih -- i kontroverznih -- stručnjaka za zavođenje, napisao je vodič Kako Postati Alfa Muškarac. Da bi naučio sve o tome zašto žene odbijaju muškarce, i da bi postao Alfa Muškarac koji nikada više neće imati takvih problema idi na http://www.AlfaMuzjakSistem.com.

KakoZavestiCuru @ 17:09 |Isključeno | Komentari: 0
Još od vremena kad je bila malena djevojčica, svaka žena ima fantaziju - uzrokovanu konstantnim utjecajem ljubavnih filmova i priča - o tome kako će joj sudbina donijeti muškarca njezinih snova.

U jednoj takvoj tipičnoj sceni dečko i cura se doslovno sudaraju na pločniku. Međutim, sudbina ih drži razdvojene, i svako od njih nastavlja svojim putem.

Zatim, dvije godine poslije, oni žive u istoj stambenoj zgradi. Ali nakon nekoliko situacija u kojima su bili veoma blizu, oni se još uvijek ne upoznaju.

Njih dvoje se upoznavaju i rastaju s drugim osobama, ali još uvijek nikada u svom životu nisu istinski sretni. Mjeseci prolaze. I muškarac i žena razmišljaju o tome kako će to izgledati kada upoznaju tu neku posebnu osobu, jednog dana...

I onda negdje pri kraju filma, oni se konačno upoznaju. Već na samom početku njihovog poznanstva oni se potpuno predaju jedno drugom.

Ne bi li bilo super kad bi se to moglo dogoditi i u stvarnom životu, radije nego da moraš čekati da prođe više spojeva, prije nego što se žena konačno osjeća opušteno i ima u tebe povjerenje da ti se seksualno preda.

Odgovor je da, može. Možeš ubrzati proces zavođenja i postići to da žena ima duboke osjećaje prema tebi, upotrebljavajući moju Tehniku Susreta Sudbine. Objasnit ću ti kako ona djeluje.

Za vrijeme tvoje konverzacije sa ženom uvedi u razgovor priču o mjestima na kojima je ona nekada bila. Ako si i ti bio na tim istim mjestima, onda joj pričaj o tome kako je zadivljujuće da ste oboje tamo bili u isto vrijeme, ali da vas sudbina tada nije spojila.

Kao primjer upotrijebit ću svoj nedavni slučaj, u kojem ona redovno odlazi u šoping u lokalni Whole Foods.

Tada možeš reći, “To je super. I ja tamo idem u šoping. Zamisli, vjerojatno smo se tamo cijelo vrijeme viđali!”

Drugi primjer bi mogao biti da oboje često odlazite u centar Los Angelesa, i da ste vjerojatno mnogo puta prošli jedno pored drugoga.

Ovdje možeš reći, “Nije li to nevjerojatno kako nas je sudbina konačno spojila?”

Kako razgovor napreduje, tako možete pričati i o drugim podudarnostima, kao i o stvarima koje ste mogli skupa raditi samo da ste se poznavali. Ovo između vas dvoje gradi fantastičan odnos.

I nakon što je sjeme posijano, kad cura razmišlja o svim tim podudarnostima, i o tome kako vas je “sudbina” spojila, njoj će se na dubljoj psihološkoj razini početi činiti kao da te već od prije poznaje, i to mnogo više vremena nego samo nekoliko sati.

Ti, ona zaključuje, si muškarac kojega je ona čekala cijeli svoj život.

John Alexander je autor uspješnog vodiča za zavođenje "Kako Postati Alfa Muškarac", možeš ga pronaći na http://www.AlfaMuzjakSistem.com.

KakoZavestiCuru @ 17:08 |Isključeno | Komentari: 0
Promatraj Brad Pitta, George Clooneya, ili bilo kojeg drugog muškarca koji ima visok status, i primjetit ćeš da se oni jednostavno kreću drukčije od nas ostalih muškaraca. Oni oko sebe imaju auru koja kaže da su veoma tražena roba, i zbog toga žene padaju u nesvjest kad su u njihovoj blizini.

I ti također možeš razviti tu auru, u namjeri da povećaš svoju privlačnost ženama i uspješnost u zavođenju.

Jesi li ikada primijetio kako izgleda tvoje tijelo kada se osjećaš kao zadnje govno? Gledaš u pod, imaš spuštena ramena, a ispoljavaš i ostala ponašanja tipična za ne-alfa muškarca. Ali u nekim drugim prilikama, na primjer kada su oko tebe djevojke, imaš odličan govor tijela.

1) Opusti se. To je za tebe najvažnije psihičko stanje u kojem trebaš biti.

a) Nemoj si dozvoliti da se osjećaš zabrinut. Samo pusti svoje brige neka idu, pošto ionako niti jedan problem ne možeš riješiti brinući se.

b) Diši radije kroz trbuh nego kroz grudi. (Kada dišeš, zamisli da donosiš zrak dolje u svoj stomak. Osjeti kako se tvoj stomak diže i spušta u ritmu disanja.)

c) Izbjegni neverbalna ponašanja koja su suprotna od relaksacije—npr., podizanje ramena, mrštenje čela, i vrpoljenje.

d) Opusti sve svoje mišiće i uspori sve svoje pokrete.

Alfa muškarci, osim u rijetkim prilikama kada je u pitanju neki hitan slučaj, se kreću sporo, kao da imaju vrijeme pod svojom kontrolom. Beta muškarci su nervozni i prave grčevite pokrete. Zamisli da si u bazenu i da hodaš kroz vodu u kojoj tvoji pokreti moraju biti usporeni i fluidni.

e) Opusti svoje oči i kapke. Beta muškarci drže svoje očne kapke širom otvorene jer su jako nervozni. Njihove oči naglo strijeljaju posvuda naokolo. Umjesto toga gledaj pravo ispred sebe. Pokloni pažnju samo stvarima koje te zanimaju. Kada si vani govori samome sebi ovu afirmaciju, “Seksualan sam, opušten sam, i kontroliram stvari”.

f) Ako netko traži tvoju pažnju, polako okreni svoju glavu.

2) Osjećaj se muževno i moćno. Zamisli da si muževan. U životu radi stvari zbog kojih se osjećaš kao pravi muškarac, kao što je, na primjer, dizanje utega ili udaranje boksačke vreće. Brini se o svom zdravlju.

3) Shvati da si muškarac visoke vrijednosti. Fokusiraj se na svoje kvalitete, i ne obraćaj pažnju na nedostatke. Budi toliko arogantan koliko god želiš kako bi razvio svoje ogromno samopouzdanje. Misli stvari poput, ”Ja sam najveći” i ”Ljudi su sretni da me imaju u svojim životima”. Ponašaj se prema ljudima kao da su ti bili dužni, čak i prije nego što su te upoznali.

4) Osjećaj se ugodno u svojoj koži. Alfa muškarac je sretan sa ili bez neke određene žene, jer doživljava žene kao izvor zabave u svom životu – ni manje ni više. Preuzmi mentalni stav, naravno, da te žene žele, ali ako ne, to za tebe nije nikakav problem.

5) Raširi svoje tijelo. Zauzmi prostor rukama, nogama i prsima. Drži vrat uspravno u pravcu svojih leđa, da bi ti glava bila uzdignuta. (Ono što mi je pomoglo da se naviknem držati vrat uspravno je to da sam maknuo jastuk iz kreveta. Nakon svega, pravi je izazov imati optimalno držanje nakon što je tvoj vrat savijen 8 sati svaku noć.)

John Alexander je autor uspješnog vodiča za zavođenje “Kako Postati Alfa Muškarac”. Otkrij više o tome kako ti ovaj vodič može pomoći na http://www.AlfaMuzjakSistem.com.

KakoZavestiCuru @ 17:06 |Isključeno | Komentari: 0
Ti znaš taj scenarij. Počneš se viđati s curom. Nakon prvog sastanka, sve što dobiješ je laki poljubac u obraz.

Drugi sastanak, dobiješ poljubac usta. Treći sastanak, držiš je za ruku. To je veoma spor proces.

Ne možeš razumjeti zašto treba toliko dugo dok ne dočekaš seks sa ženom. Nakon svega, plaćaš joj i ručkove. Čak je obasipaš i s prekrasnim cvijećem.

Da skratim… ponašaš se nevjerojatno brižljivo prema curi. Pa u čemu je onda problem? Zašto se onda ona ne želi seksati s tobom?

Tu dolazimo do ljudske motivacije. Ljudi se ponašaju na način da žele biti nagrađeni. Oni izbjegavaju ponašanja zbog kojih bi bili kažnjeni.

Zato je razlog zbog kojega dečki često imaju problema u povaljivanju taj što nagrađuju loše ponašanje cura. Cura će preuzeti vodstvo i zatim mu objasniti da tu noć nema ništa od seksa, a nakon toga dečko je nagrađuje grleći se s njom.

Bolje rješenje je da kazniš njeno loše ponašanje tako da budeš puno manje zainteresiran za grljenje s njom. Nikada nemoj podcijeniti moć koju ti daje dizanje s kauča i odlazak van u šetnju.

Zapamti, ako želiš ubirati potpuni užitak u životu i ako želiš biti privlačan ženama, moraš biti alfa muškarac. To znači biti moćan. Zato uvijek pripazi da si tretiran na način na koji to zaslužuješ.

Je li cura napravila nešto (poput seksa s tobom) što zaslužuje nagradu? Tada učini nešto lijepo za nju. Izvedi je u otmjeni restoran. Kupi joj bombonjeru i Don Perignon (ako imaš novca).

Drži li te komad u lažnoj nadi, govoreći ti da bi ti radila lijepe stvari samo kada ne bi imala dečka? U tom slučaju odmakni svoju pažnju od nje, i odi pričati s drugim curama.

Tvoje cijelokupno ponašanje prema ženama kreiraj u terminima kazne i nagrade, i bit ćeš tretiran onako kako to zaslužuješ (ili u suprotnom idi drugoj ženi koja ĆE te tretirati na dobar način).

John Alexander je autor uspješnog vodiča za zavođenje "Kako Postati Alfa Muškarac”. Otkrij više o tome kako ti ovaj vodič može pomoći na http://www.AlfaMuzjakSistem.com.

KakoZavestiCuru @ 17:04 |Isključeno | Komentari: 0
Kao dio mog istraživanja prilikom pisanja vodiča o stilu, formirao sam grupu od 6 slučajno odabranih zgodnih, slobodnih žena između 21 i 33 godine, da pronađem kakav muškarčev stil one smatraju da je seksi.

Moj cilj je bio da pronađem stvari u kojima se sve one jednoglasno slažu.

Rezultati su bili iznenađujući, pošto su stvari u vezi kojih su se žene najjače slagale bile one o kojima većina momaka nikad ne bi niti pomislila.

1. TVOJI ZUBI. Loši zubi su “upravo neprihvatljivi” rekla je jedna bomba – plavuša, uz jednoglasno odobravanje svih ostalih žena.

Zato ako želiš da te tvoji zubi trenutačno ne diskvalificiraju, peri ih dvaput dnevno, zubnim koncem najmanje jednom. Ako su oni pokvareni ili imaju lošu boju, posjeti svog stomatologa pod hitno.

Međutim, nemoj pretjerati s izbjeljivanjem zubiju. “Nitko ne želi ljubiti Chiclet Mouth”, dodala je jedna plavuša.

2. TVOJE RUKE. Žene istog trena primjećuju ako su tvoje ruke prljave ili masne.

 “Ako radiš posao sa svojim rukama”, rekla je jedna žena, “to nije prva stvar koju bi žena trebala uočiti kod tebe.”

Zato automehaničari, građevinski radnici, i vi ostali koji se bavite sličnim zanimanjima, sad me pažljivo poslušajte.

 “Ne radi se o tome što ta osoba radi”, objasnio je jedan komad. ”Radi se o tome vodi li ona brigu o sebi. Ako nisi u stanju niti oprati svoje ruke, što to onda govori o tebi?”

3. TVOJA ODJEĆA. Kada oblačiš traperice, sportske tenisice ostavi kod kuće.

 “Vjerujem da je sportska oprema namijenjena za vježbu”, rekla je jedna cura u srednjim dvadesetima koja povremeno radi kao model. ”Neki dečki obuvaju samo sportske tenisice i to je tako iritirajuće. To pokazuje nezrelost.”

Naprotiv, dobra obuća su npr. čizme.

Pokušaj biti otmjen, ali da pri tome ne izgledaš kao šupčina. ”Ne bi smio izgledati neuredno”, rekla je plavuša, ”ali nemoj izgledati kao da si fanatično opsesivan sa samim sobom.”

I budi poseban, razvij svoj individualni stil, složile su se žene. Ako imaš neku košulju koju jedino ti voliš, trebao bi je obući, čak i ako većini ne izgleda baš “cool”. Na primjer, uzmi havajsku košulju sa flamingom. Neki momak koji totalno voli takvu košulju može je obući.

Dakle, poanta je da neki momci zaista mogu obuti sportske tenisice.

Zvuči konfuzno? Nije uopće jednom kada shvatiš ovaj jednostavan test: Oblačiš li odjeću koja oslikava tvoju temeljnu osobnost?

Kao što je jedna žena objasnila, ”Trebao bi se osjećati ugodno i voljeti ono što oblačiš, zato što će se žene upecati na to”.

Drugim riječima, idealni stil za tebe dolazi direktno iz tvojih osobnih izbora i iz tvog osobnog osjećaja za stil. Ne postoji jedno te isto pravilo za sve, osim to da budeš iskren prema samome sebi.

John Alexander je autor uspješnog sistema za osvajanje djevojaka Kako Postati Alfa Muškarac. Nauči 7 jednostavnih tajni o tome kako da promijeniš svoj “izgled“… to možeš učiniti već večeras… i to će trenutno udvostručiti ili čak utrostručiti tvoju privlačnost ženama! Idi na: www.AlfaMuzjakSistem.com

KakoZavestiCuru @ 17:02 |Isključeno | Komentari: 0
Prošli tjedan sam najlakše u svom životu pokupio i osvojio ženu, a sve je započelo tako da sam hodajući pokraj slučajne cure u prolazu rekao (pri tome sam upotrijebio vedar, poletan glas i nezainteresiran, ali opušten i seksualan govor tijela), “Hej”.

Ona me pogledala, očekujući da ću reći nešto zanimljivo.

Međutim, ja sam jednostavno rekao, “Znaš li neko mjesto gdje se može popiti frape? Baš sam u raspoloženju za frape”.

Na to je ona, hodajući, nastavila razgovor. Jednostavno, zar ne?

Evo u čemu je tajna: U svakom trenutku sam pazio da ona reagira na mene više nego što sam ja reagirao na nju.

Kada sam na početku počeo pričati s njom, ja se, iskreno, nisam niti najmanje brinuo o tome što ona misli o meni. Moj mentalni stav je bio, ”Upravo idem svojim putem. Ali hej, ako neka prekrasna cura želi zaslužiti moju pažnju, to je cool. A ako ne, i u tom slučaju ću potpuno jednako uživati u svom danu”.

Podučavao sam mnoge momke, i greška koju sam najčešće viđao da momak čini kada započinje razgovor s djevojkom je da pokušava dobiti reakciju od nje.

Možda previše pokušava da je nasmije. Ili je započne ispitivati čudna pitanja za koja ne bi trebao biti zainteresiran dok priča sa totalnim strancem (npr., “Što si odabrala kao usmjerenje na fakultetu?” ili “Kako ti je prošao današnji dan?”)

Time ženu postavlja na poziciju s višom vrijednosti od njegove.

Vidiš, kad god postaviš djevojku na poziciju na kojoj ona ima višu vrijednost od tebe (kao kad npr. pokušavaš dobiti njenu naklonost), to uzrokuje da ona gubi interes za tebe.

U svakoj konverzaciji, uvijek postoji jedna osoba koja reagira više od one druge. Osoba koja reagira manje je dominantnija, ili alfa, osoba.

Osoba koja se trudi pridobiti naklonost drugih je ona koja je više privučena. Zbog toga će se djevojka truditi da održi razgovor sve dok je tvoja vrijednost veća od njene.

Žene privlače muškarci koji su za njih izazov. Ako u nekom trenutku postane očigledno da ti pokušavaš dobiti njenu naklonost, onda za nju tu više nema izazova i ona gubi interes.

Održavaj svoj status alfa muškarca i preuzmi kontrolu situacije od samog početka. Pazi da nikada ne reagiraš previše na ono što djevojka kaže.

Zato je odgovor na pitanje koji je najbolji način da započneš razgovor sa ženom ovaj: Nemoj pokušavati. Nemoj se obazirati na to što ona misli. Samo pričaj o čemu god poželiš.

John Alexander je autor uspješnog vodiča za zavođenje "Kako Postati Alfa Muškarac", možeš ga pronaći na http://www.AlfaMuzjakSistem.com.

KakoZavestiCuru @ 17:00 |Isključeno | Komentari: 0
Imati curu može biti opasna stvar. Naša sreća postaje previše ovisna o našoj ženi, i ako nas ona napusti, shvatimo da smo odjednom izgubili naše samopozdanje. Ovo može uzrokovati probleme pri upoznavanju novih cura, i može nam se dogoditi da smo bez seksa mjesecima, sve dok konačno ponovno ne nađemo djevojku za vezu, i… ciklus se ponavlja.

Zato, da bismo prekinuli taj ciklus, mi trebamo OSTATI privlačni momci, alfa muškarci.

Vidiš, nas momke veze mogu učiniti previše lijenima (pošto je seks tako lagano dostupan) i mi gubimo taj mentalni stav svoje “visoke vrijednosti”. Od presudne važnosti je zadržati taj mentalni okvir alfa muškarca koji kaže, “Ja sam poput Lamborghinija”.

Da li se prodavači Lamgorghinija trude da postignu to da ih ljudi vole? Naravno da ne. Umjesto toga oni dopuštaju svim kupcima da dođu do njih. Dođavola, Lamborghini se čak niti ne oglašava. Kao muškarac, trebao bi imati sličan samouvjereni mentalni stav ako želiš maksimizirati privlačnost koju tvoja djevojka osjeća prema tebi.

Pa onda, kako ćeš zadržati mentalni stav alfa muškarca? Prvo i najvažnije, izbjegni trčati za svojom curom poput šteneta. Temeljni koncept koji će je spriječiti da te ikada tretira loše je ono što ja zovem konceptom Kazne i Nagrade.

Ako se žena ponaša na način koji ne odobravaš, kazni je tako što ćeš odmaknuti svoju pažnju od nje i usmjeriti je na nešto drugo (ili nekog drugog). Ako ona čini nešto što ti se sviđa (npr. ako se seksa s tobom), nagradi je tako što ćeš joj pokloniti više svog vremena, pričajući o njenim osjećajima, i slično.

I zato, bilo kada da učiniš nešto lijepo za nju, to trebaš učiniti jer je time nagrađuješ zbog nečega. I NAGRADI njeno dobro ponašanje ako ga želiš dobiti još više. Kao što sam rekao, Kazna i Nagrada.

Zatim, prijeđimo na to kako ćeš postići to da budeš za nju izazov. Žene se ponašaju slatko kao bombon kada si za njih izazov. A ponašaju se kao kučke kada te imaju kao gotovu stvar (kad god te požele) i kad više ne osjećaju da se trebaju truditi da bi osvojile tvoju naklonost.

Često je negdje oko 6. mjeseca veze trenutak kada žena zaista počinje uzimati dečka zdravo za gotovo, zato to izbjegni tako što ćeš joj i dalje ostati izazov.

Ovo je riješenje da ostaneš privlačan, alfa momak u svojim vezama:

1. Uvijek nastoj fokusirati svoje vrijeme i na druge stvari, a ne samo na svoju djevojku. Kada se ona ponaša kao kučka, nemoj je nagrađivati za takvo ponašanje tako da joj i dalje poklanjaš pažnju. S druge strane, nagradi njeno dobro ponašanje, tako što ćeš joj pokloniti više svog vremena kada se ona prema tebi ponaša dobro.

2. Uvijek imaj na umu to da bi u svakom trenutku mogao završiti svoju vezu. Nemoj je time otvoreno plašiti, ali daj joj to do znanja na jedan suptilan način. Na taj način ona u vašoj vezi nikada neće biti istinski uljuljkana i nastavit će se truditi da te osvaja iznova i iznova.

3. Uvijek postigni to da ona misli da je ona točno malo više zainteresirana za tebe nego ti za nju. Da ponovim, ovo bi trebalo biti postignuto na veoma suptilan način, ali ako joj (na primjer) kažeš 20 puta dnevno da je voliš, a ona to tebi kaže samo dvaput, onda je očigledno situacija veoma loša po tebe.

John Alexander je autor uspješnog vodiča za zavođenje Kako Postati Alfa Muškarac, pomoću kojega ćeš maksimizirati svoje šanse da osvojiš i, što je još važnije, da zadržiš tu djevojku iz snova o kojoj razmišljaš. Idi na: www.AlfaMuzjakSistem.com

Ukoliko te cura već napustila, ne očajavaj! John Alexander je razvio i dokazani sistem da vratiš svoju bivšu curu k sebi "Kako Vratiti Bivšu u 30 Dana ili Manje". Idi na: www.VratiBivsu.com

KakoZavestiCuru @ 16:59 |Isključeno | Komentari: 0
Arhiva
« » lis 2016
 • p
 • u
 • s
 • č
 • p
 • s
 • n
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
Brojač posjeta
37563
Index.hr
Nema zapisa.